Nummer 5 – Donuts fra Dunkin’ Donuts

Det var først høsten 2004, da jeg var i USA med Stein, Kjell, Torben og Rebekka, at jeg begynte å spise donuts for alvor. Det smaker helt sinnssykt nydelig med donuts fra Dunkin’ Donuts! Stein, Kjell og jeg stakk stadig innom ei sjappe for å kjøpe med oss et lass med nye lekkerbiskener. Ååååå…

Fra infotainmentmailen «Easy on the ear», sendt 30. november 2004:

«Da vi var i USA, spiste Stein, Kjell og jeg selvsagt på Dunkin’ Donuts hele tiden. Alle elsker jo som kjent The Simpsons, og husker selvsagt den episoden der Homer skal spise seg så tjukk at han kan få tillatelse til å jobbe hjemmefra. Da lærer han seg at den maten som er mest usunn er den som gjør papir gjennomsiktig. Stein og jeg satt og gnidde donutsene på papir, og selvsagt ble det som ei vindusrute! Syden bad! Men samtidig: Syden så deilig!!! Ååååå… Finnes det noe deiligere enn donuts og bagels!?!»