Unge barn (under 12 år) i sitcoms er aldri bra. Hvis det er barn med fra begynnelsen er det ille nok, men hvis det blir skrevet inn en ny baby/liten unge er det et sikkert tegn på at serien er desperat etter nye måter å trekke til seg publikum på. Dette fenomenet kalles Cousin Oliver, oppkalt etter fetteren som plutselig kom inn i Brady-familien i The Brady Bunch. Andre eksempler er Andy i Family Ties, Nicky i The Fresh Prince of Bel-Air, noen av ungene i Full House og Lilly i Step by Step.

Nå kunne jeg fortsatt på samme måte som jeg gjorde i «Å hoppe over haien», og sagt:

«Har jeg innført Cousin Oliver i mitt eget liv? Gjorde jeg det da jeg begynte å ha hengegjenger? Da jeg begynte å arrangere Sommerparty? Da jeg begynte å skrive denne bloggen? Selvsagt tror jeg ikke det…»

Men det dropper jeg. Det blir for søkt.