Mange synes at bloggdelen av sida mi ikke er spesielt bra. Det har de vel dessverre rett i. Jeg kan bare beklage.

Noen påpeker at jeg forholder meg til mine kommentatorer på samme måte som Jay Gatsby forholder seg til gjestene sine i Fitzgeralds The Great Gatsby. Det forklarer selvsagt upopulariteten knyttet til min person, men det forklarer ikke hvorfor innleggene er dårlige.

At Fox sa ja til å sende en sitcom basert på animasjonssnuttene av The Simpsons i The Tracey Ullman Show og beholdt showet på lufta gjennom de to første sesongene synes ganske så uforståelig. Nesten perverst. Time Magazine kåret sitcomen til det 20. århundrets beste TV-serie.

At The Grateful Dead fikk lov til å gi ut sine fire første plater virker nesten like uforståelig. I 1970 ga de ut Workingman’s Dead og American Beauty.

Kanskje løsner det for meg også en gang. Inntil videre kan dere lese denne klassiske teksten.