Gårsdagens innlegg var ment som en vennskapelig tverrblogglig harselas. Historien, som ikke var spesielt bra, inkluderte alle dødssyndene i Gudmunds innlegg «Myhrens tre dødssynder» i narrativen, inneholdt feilaktig ortografi av alle ordene og uttrykkene Tony nevnte i sitt innlegg «Språkpolitiet» (unntatt de to nyeste, som han har lagt til etter at jeg skrev «En historie»), og spilte på at Espen ikke liker Peter Jacksons King Kong (han skriver jo nesten bare om det han liker, så det var vanskelig å finne noe å tøyse med). (Det at jeg skrev «alt for» var en glipp, og ble rettet opp. Andre ordvalg, som «bakdel» og «ihvertfall», spiller på ting Tony har sagt ved andre anledninger.)

Meningen var at dette skulle være en morsom og fjasete latterliggjøring av det de nevnte bloggerne tidligere har uttrykt misnøye overfor. Overraskende nok var det kun Nils som skjønte dette med en gang. Gratulerer! Flink gutt! Hadde trodd at bildet av Nelson Muntz som sier «Ha ha!» skulle være et godt nok hint, men da tok jeg visst feil. Shame on you all.

Ikke vær redd, Espen (og andre bloggomane): Dette er ikke dagens eneste innlegg. Det kommer mer!

Husk at det fremdeles er mulig å delta i konkurransen!