De siste hundre årene har vi vært vitne til mange grove løgner og løgnere. O.J., Uri Geller, Joe McCarthy, Bill Clinton, Dick Nixon og W. utgjør bare toppen av isfjellet. Ingen av dem kan imidlertid måle seg med de ondsinnede løgnerne som har prøvd å innbille hele den vestlige verden at brus smaker like godt uten sukker. Det mest skremmende er selvsagt at vanlige, mentalt oppegående folk synes å tro på denne løgnen. Alle visste jo at nesa til O.J. måtte files ned hver kveld at og buksene til Nixon luktet meget svidd. Men «maximum taste – no sugar» og lignende slagord, det tar altså det norske folk for god fisk. Syden bad.


A liar drinking a lie


Lies, lies, lies

Personlig har jeg som kjent trent opp kroppen til å støte fra seg enhver væske som ikke inneholder sukker. Det kan anbefales.


Til og med dette geniet skjønner at brus uten sukker er naturstridig

En billig vits til slutt: