Jadda, så er TV-styret i gang igjen. Året hadde knapt begynt før Espen Iversen og undertegnede hadde funnet ut at TV2 nå skal satse på to nye quiz shows, nemlig FrokostQuiz og Alle Mot Én. Førstnevnte har overtatt for gode, gamle Kjendisjakten, men det er bare fint. For som de fleste husker, så var både Espen og jeg med på det programmet fire ganger hver. Og sjansene for å få komme med enda en gang var heller smale. Men nå er alle tidligere synder visket ut og dørene står på ny åpne.

Frokostquiz er, i motsetning til Kjendisjakten, en allmennquiz med kategorier som historie, politikk, litteratur og geografi, men skal fremdeles ledes av Barbro Fagerbakk og Pia Haraldsen. Alle Mot Én er et program der hundre stykker kjemper mot hverandre i allmennkunnskap, og skal ledes av Øyvind Mund! Kan bli spennende!


Vi meldte oss selvsagt begge på de to nye showene, og Espen var faktisk med på FrokostQuiz allerede fredag 6. januar, men tapte dessverre mot en konkurrent som må sies å være meget sterk.

Lars Reime har også blitt bitt av basillen, og har også meldt seg på begge to. I motsetning til Espen og meg, som ikke har hørt noe fra Alle Mot Én etter at vi meldte oss på, fikk Lars innkalling til audition allerede i morgen, 11. januar, og i dag fikk han vite at han skal spille inn et FrokostQuiz-program til mandag, 16. januar. Sendetidspunktet vil bli reklamert for her på bloggen når det er kjent.

Heldigvis ble jeg selv også oppringt av Rubicon og fikk vite at jeg får være med på FrokostQuiz om ikke altfor lang tid, forhåpentligvis i løpet av de neste to ukene. Dette sendetidspunktet vil selvsagt også bli godt reklamert for her på bloggen. Så nå gjenstår det bare for Espen og meg å bli trukket ut til Alle Mot Én-audition, og så er alt vel i kongeriket PR-kåtia. Meld deg på selv! Tusenvis av kroner å tjene, ingenting å tape!

Og siden jeg ser at klokka nå er tikket over midnatt, benytter jeg sjansen til å gratulere Sverre med 26-årsdagen!!! Hipp hipp hurra!