Nå blir jeg dessverre nødt til å la denne bloggen få sin første ferie. Jeg reiser i dag til Vegårtun for å være leder på tenåringsleiren Stagedive. Det blir selvsagt knall! Etter leiren blir jeg i Arendal noen dager, før jeg kommer tilbake til Oslo for å skrive oppgaver og ta eksamen. Så reiser jeg til New York, så til Island og så er det Sommerparty og Stagedive. Slag i slag, som de sier.

Denne uka har jeg selvsagt vært mye på Rosenvilde. 15 vikartimer – ny rekord! På mandag hadde jeg TV-spill og TV-kveld med Nilschr og Knutensk. På tirsdag så Nils og jeg den tre timer lange, fargeløse filmen Judgment at Nuremberg fra 1961. Det var selvsagt nydelig for begge. På onsdag var det fellesskapskveld i Bjølsen, og på torsdag var jeg på teaterkveld med PPU-klassen min: Bollywood Ibsen: Fruen fra det indiske hav. Bra forestilling, men ikke blant de beste jeg har sett. Nå sitter jeg på skolen og skal straks i møte med alle veiledere og en PPU-representant.

Hvis du vil ha noe å gjøre mens det er påskeferie her på LeifAtleHeen.com, kan du jo alltids starte en diskusjon med Magnus. Eller lese her, her og/eller her. Jeg regner med å publisere daglig igjen fra søndag 16. april.


På skitur i påska, som seg hør og bør