Her om dagen hadde jeg en nydelig drøm. Jeg drømte at jeg skulle begynne på Tyholmen igjen, hovedsakelig for å ta mer tysk. (Grunnen til dette er nok at jeg har søkt på tysk til høsten på UiO.) Jeg skulle kjøre med pappa til skolen, men vi var forsinket, og det var mye stress. Nydelig. De jeg skulle gå i klasse med var de samme som jeg gikk i klasse med på Tyholmen i første klasse. De jeg husker tydeligst at jeg møtte igjen var Cecilie Tjøstolfsen og Ragnhild Nesbakken, to jenter jeg ikke har sett siden vi sluttet.

Det var en nydelig og nostalgisk drøm, og da jeg våknet, bestemte jeg meg for å Google alle jeg gikk i første klasse sammen med. Og sannelig, Ragnhild Nesbakken dukket opp umiddelbart. Hun har tatt master på NTNU og har som sin diplomoppgave utviklet en kjølevest for kirurger. Denne har fått mye oppmerksomhet, og du kan lese mer om det og se flere bilder i Dagbladet, Gemini og Byavisa Trondheim.

En annen jeg gikk i klasse med Tyholmen, Trond Usterud, har gått på Høgskolen i Agder, og har fått stipend på 20 000 kroner for arbeidet sitt. Les mer her.


Trond i hvitt

Ei jente som Tony og jeg gikk sammen med på engelsk grunnfag på UiO i 2001, Krista Marie Schweppe, var på Typisk Norsk her om dagen! Petter Schjerven hadde reist til Amerika for å finne etterkommere av nordmenn som har utvandret til det lovede land. Og Krista var blant de han støtte på. Sinnssykt rått! Hun jobber nå som norsklærer på Mindekirken i Minneapolis, les her. Du kan se programmet gratis på NRK Nett-TV, episoden som gikk 30.04. på NRK1.

Espen var på ny innspilling av FrokostQuiz på torsdag. Det gikk fint. Han fikk 5200 poeng og vant 10 000 spenn! Flink Espen! Vi vet ikke helt når programmet skal gå, men det er altså bare å følge med på TV2 hver morgen mellom 09.40 og 10.10 i tiden fremover.