I dag deltok godgutten Lars Reime på FrokostQuiz på TV2. Han vant en solid seier, og fikk med seg en DVD-opptaker! Gratulerer så mye! Jeg glemte dessverre å reklamere for det her, men håper det er tilgitt… Du kan se programmet på TV2’s Web-TV.


I godt humør som alltid

Nydeligvis ringte en FrokostQuiz-ansvarlig meg like etter Lars’ opptreden var ferdig, og fortalte at jeg kunne delta i morgen, tirsdag 17. januar! Det sa jeg selvsagt ja til, og nå er det bare å krysse fingrene! Det går altså på TV2 i morgen klokka 09.40-10.05, og blir forhåpentligvis en spennende opplevelse. Utfallet av konkurransen avhenger jo ganske mye av kategoriene og konkurrenten jeg får, og sannsynligvis får jeg jo ikke noe særlig søvn før innspillingen, men skal allikevel gjøre mitt beste! Stay tuned!

Meld deg på selv! Vinn 10 000 kroner!