Snatchet fra Espen, som har snatchet det fra en annen: Espen skriver: 

«Esquil har rølt igjen, denne gangen har han fylt ut et meme jeg syns var litt gøyalt. Jeg stjeler hans egen ingress, men svarene er selvfølgelig mine egne. Jeg syns det var litt stort å bli tagget personlig. Ååå, anerkjennelse! Nåh. Uansett: En del spørsmål går igjen i media, og er du som meg tenker du ut egne svar på disse spørsmålene i tilfelle avisene skulle ringe deg. Men de ringer jo aldri. Så vi får gripe sjansen selv.»

Dagens Næringsliv: Hvilke bøker har du på nattbordet akkurat nå, og hva vil du si om dem?
Har ikke nattbord.

TV3: Hvilken gjenstand ville du hatt med deg til Robinson-øya?
En stige.

Dagbla: Hvilket dyr føler du deg som?
En løve.

Sporten: Hva føler du nå?
Konflikt mellom løve- og menneskepersonlighetene mine.

Dagbla: Hvis himmelen fantes, hva ville du likt at Gud sa i det du ankom?
«Hvis» er overflødig i spørsmålet. Jeg håper på: «Velkommen til Himmelen, [your name].»

VG: Hvordan ser din drømmeforside av VG ut?

Hvor vil du helst dra, og hvilken kjent person ville du hatt med deg dit?
Til månen, med Melissa Joan Hart.

Hvor var du da Brå brakk staven? (Er du for ung: Hvor var du da Lady Di døde?)
I Arendal.

Friends: Hvem ville du hatt på lista di over fem personer du får lov til å kose med uten at dama/typen din kaller det utroskap?
Høres galt ut.

Big Brother: Ta alderen på den eldste du har ligget med. Trekk fra alderen på den yngste. Gang svaret med antall partnere du har hatt. (Eksempler: 66 år – 16 år = 50*2 partnere=100, 17 år – 16 år=1*100 partnere=også 100). Hva er tallet ditt?
0

Hva er meningen med livet?
Å leve slik Jesus vil at vi skal leve.

Magasinet: De første ordene. Kanskje de viktigste. Hvorfor ble det akkurat slik (Bruk en bok, en handleliste, forrige bloggpost eller noe annet du har skrevet).
«Frank Capra is often said to be the “most American” of all Hollywood directors because of his persistent appraisal of American ideals and ideas like democracy, honesty, hard work, family life, integrity, individualism and more. He is often compared to American icons like author Horatio Alger and painter Norman Rockwell due to his similarly positive and optimistic understandings and representations of American society. Capra made films for nearly forty years, and achieved massive popularity and critical acclaim in the 1930s and 1940s. The cinema was the most important of the American mass media in the 20th century, and was without a doubt at the height of its popularity, influence and dominance at the time when the films discussed in this thesis paper were made and distributed, the 1930s and 1940s. American movies both reflected and influenced the way America and Americans were understood within, but also outside of, the USA. The films discussed and defined what their makers thought about American ideals, and remain documents of how American society has been reflected in its art. I have chosen to work with the films of director Frank Capra because of his fascinating portrayals of American society and values. The thematic focus of my thesis will be his portrayal of the notion of the individual and the individual’s relation to society. I will also focus on the relationship between biblical and republican individualism and utilitarian and expressive individualism in this regard. I choose this focus because individualism, throughout American history, has had immense ideological influence on the American society and its inhabitants.»

Dette er innledningen til masteroppgaven min. It was inevitable.