Jeg er som kjent en stor sitcom-fan, og en av de seriene som har fanget min interesse de siste årene er 8 Simple Rules. Den het egentlig 8 Simple Rules… for Dating My Teenage Daughter, men serien skiftet navn etter at Paul, faren i serien, døde i et bilkrasj. Det var kjipt, for serien ble en del dårligere etter at det skjedde. David Spade kom inn som en fetter av ungene, og James Garner kom inn som faren til Cate. Allikevel var serien langt bedre med Paul enn uten.

Jeg trodde selvsagt lenge at årsaken til Pauls død var at skuespilleren som spilte ham, John Ritter, ville bytte jobb, et fenomen som ofte inntreffer i sitcom-bransjen (jamfør M*A*S*H og Cheers). Men etter å ha sett dagens episode, sjekket jeg Internet Movie Database for å se hvor gamle jentene som spiller Bridget og Kerry er, og da fikk jeg vite at John Ritter faktisk døde høsten 2003! Det var overraskende, for han var en relativt ung mann.

Les denne artikkelen fra Wikipedia for å lære mer om serien.

Hun som spiller Bridget, Kaley Cuoco, er for øvrig en 85’er-jente, mens hun som spiller Kerry, Amy Davidson, faktisk er født i 1979, og dermed eldre enn meg! Ganske overraskende! Serien er forsåvidt slutt, dessverre…


Bridget til venstre og Kerry til høyre