Den gode mann Andreas Rønningen har nå vært på innspilling av Kvitt eller dobbelt, og programmene blir sendt 5. og 12. november på NRK1. I den forbindelse har han også møtt en del kjendiser. Her må det vel være lov til å si at jeg er misunnelig. Se også en video her.

andreasnadia.jpg
Nadia Hasnaoui, Andreas og Christian Strand

andreasbård.jpg
Andreas og Bård

I tillegg har Simpsons-eksperten åpnet seg blogg, den finner du her. De første innleggene har handlet om The Simpsons, Nintendo Wii, tegneserier, «Weird Al» Yankovics nyeste album Straight Outta Lynwood og om korken på ei Coca-Cola-flaske. Scary, anyone? Jeg hadde selv tenkt å skrive om den nye Nintendo-maskinen og det nye Yankovic-albumet, men linker isteden bare til Andreas’ innlegg, siden han skriver veldig bra for å være 16 år!

andreasblogg.jpg