Etter Sommerparty reiste vi selvsagt rett på Stagedive, hvor vi alle skulle være lykkelige ledere! Det var selvsagt en kjempeflott uke på alle måter, og muligens den beste i år (som vanlig)! I sommer var vi på en ungdomsskole i Grimstad, og her var det møter, aktiviteter, underholdning, Talentiade, Hawaii-party og mye annet gøy.

Jeg holder som vanlig kjeft og lar bildene tale for seg. Takk til Eivind Horne for deilig fotografering! Mer info og flere bilder kan du finnes på Stagedive.no.

Stagedive01.jpg
Walking in the dark

Stagedive02.jpg
Aloha!

Stagedive03.jpg
Ååååå… Nydelig! Freakin’ hilarious!

Stagedive04.jpg
Leirgeneral Helene Haugland Kvia

Stagedive05.jpg
E-line Maryah synger «Fields of Gold»

Stagedive06.jpg
Eivind og Elin

Stagedive07.jpg
«Hallo, mitt navn er Leif-Atle Heen»

Stagedive08.jpg
Tøysegutta

Stagedive09.jpg
Scary. Just plain scary.

Stagedive10.jpg
Brothers in Coke! Thomas og Joakim Aas Pedersen

Stagedive11x.jpg
Woo-hoo?

Stagedive12.jpg
Miriam Lervåg og Ole Einar Aas

Stagedive13.jpg
Babewatch?

Stagedive14.jpg
Boogeyman

Stagedive15.jpg
Gruppa mi i sommer

Stagedive16.jpg
Ændalschicksa

Stagedive17.jpg
Årets bilde, «Tro kan flytte Kjell»

Etter Stagedive deltok vi selvsagt på UNG på Liv og Vekst i Grimstad. Der var det blant annet et standupshow med to kristne jenter som kalte seg Sara og Tara, og showet deres het «Hvis DU er her i kveld». Jeg hadde ikke spesielle forventninger til dette, men det viste seg å bli helt hysterisk morsomt! Freakin’ hilarious! Det var en blanding av live show og videoklipp, og alt var bare nydelig! Denne timen er kanskje det meste jeg har ledd i hele år!

Jentene heter egentlig Kristin Margrete Nordvoll og og Solveig Cecilie Berg, og har selvsagt egne blogger. Sara og Tara har også egen hjemmeside, men det ligger dessverre ikke så mye ute enda. Jeg håper på å få kjøpt en DVD snart…

Sara og Tara.jpg
Søstrene Børud