I lang tid har det nå vært vanskelig for meg (og andre nordmenn) å få tak i frosne bagels fra Hatting. Det har selvsagt enorme konsekvenser for mitt liv og min livsstil, og jeg har i lang tid måttet se meg nødt til å spise brød som en annen sucker. I morgen tror jeg faktisk jeg skal ringe Hatting og høre om de har sluttet å produsere/selge bagels for det norske markedet.

Som kjent førte den irske potetsulten på 1840-tallet til at millioner av irer forlot sitt fedreland og satte kursen mot landet som alltid flyter av melk, honning og bagelske varer. Kanskje det blir løsningen for meg også? Eventuelt kan jeg jo sende en mail til Gudmund og be ham sende hjem 46 oz./lbs./hogsheads med bagels, slik at jeg igjen kan begynne å spise som aristrokrater flest.

Bagel heaven.jpg
«I understand I’m on the road
Where all that was is gone
So where to now St. Peter
Show me which road I’m on
Which road I’m on»