Den høsten jeg begynte i andre klasse på videregående (1997), var det stortingsvalg, og enkelte folk på skolen var selvsagt oppriktig engasjerte og interesserte. Dette parodierte jeg selvsagt, og hang opp tøyseplakater overalt på skolen. Jeg hang opp én unik plakat i cirka tretti eksemplarer hver uke i fem uker, og her presenteres for første gang på nærmere ti år de fem plakatene. Dette innlegget er en «klassiker» (se tidligere metainnlegg).

[1]

Vi vil ha et samfunn der DU kan handle på seven – eleven uten tolk. Vi vil ha et samfunn der Teenage Mutant Ninja Turtles II vinner Oscar for beste film. Vi vil ha et samfunn der knekkebrød med peanøtt-smør regnes som et måltid. Vi vil ha et samfunn som aksepterer andre farger på beltet enn svart. Vi vil ha et samfunn der andre enn Røkke kan kjøpe figurgelè.

Stem på oss!! — Stem på SGLVU!!
Prøv også SGLVU light!!

[2]

Vi vil ha et samfunn der Solidox G Totalbeskyttelse også beskytter mot flyulykker, radioaktiv stråling og Torhild Sivertsen-reklame. Vi vil ha et samfunn der Mick Jagger er tobarnsfar med pensjonsforsikring. Vi vil ha et samfunn der voksne menn kan bruke joggesko med borrelås uten å måtte skamme seg. Vi vil ha et samfunn der politiet er så tøft at Darth Vader er en verdiløs haug med fiskepudding i forhold. Vi vil ha et samfunn der alle typer batterier kan ligge 144 timer i kokende grøt uten tilførsel av verken kjærlighet eller potetgull med Sourcream & Onion.

Stem på oss!! — Stem på SGLVU!!
Nå med miljømerket «Den Skadeskutte Pingvin»!!

[3]

Vi vil ha et samfunn der Pamela Anderson holder seg borte fra filmlerretet…for evig. Vi vil ha et samfunn der enhver amatørskuespiller som har fått en rolle som Tante Sofie i et Kardemomme By-skuespill ikke automatisk uttaler seg til fjernsynet om det rike sjelelivet og den kunstneriske utvikling de har hatt av rollen der ute og forteller sin mening om seksual-hygiene og sitt forhold til havet og betydningen av togetherness og amerikansk utenrikspolitikk. Vi vil ha et samfunn der alle støvsugere er lydløse. Vi vil ha et samfunn der SWAY fremdeles bare er et engelsk verb. Vi vil ha et samfunn der Familiesagaen De Syv Søstre ikke har særlig større oppslutning en Atte Katte Noa.

Stem på oss!! — Stem på SGLVU!!
Nå også med refillkartong!!

PS: Denne plakaten er slettes ingen hyllest til en eller annen dau, amerikansk rapper!!!

[4]

Valgkampen er i full gang, og vi (jeg) i SGLVU holder fortsatt ut!! 18 026-kroners spørsmålet er: Blir vi mer populære enn Hagen og Rod Stewart til sammen??? DET RUNGENDE SVARET ER: tjaaaaaa….

Vårt regjeringsforslag:

Statsminister: Han som eier Monte Video
Kunnskapsminister: Per Olsen, eventuelt Jens Brun Pedersen
Snike-seg-inn-på-TV-skjermen-i-de-tusen-hjem-og-lese-dikt-om-søramerikanske-indianere-som-får-alle-mødre-over-40-år-til-å-grine-minister: Erik Bye
Kulturminister: Jahn Teigen
Finansminister: Røkke og Gjelsten og ihvertfall ikke i
Være-sånn-passe-dritkul-hele-tida-minister: Per Inge Torkelsen

Stem på oss!! — Stem på SGLVU!!
Nå med pH-verdi 5,5

[5]

Vi vil ha et samfunn der hullet på de grønne miljødunkene faktisk er større enn føflekken til Pål Gunnar Mikkelsplass. Vi vil ha et samfunn der alle de dødskule kommentarene dine kommer 10 minutter før. Vi vil ha et samfunn som forstår at de som egentlig har makten her i landet ikke er Regjeringen, men de som sitter med fjernkontrollen på lørdagskvelden. Vi vil ha et samfunn der de forhatte TV-programmene, for eksempel Grand Prix og Hverdagsliv, faktisk IKKE blir sett. Vi vil ha et samfunn som aksepterer at DU spiser kjeks på senga. Vi vil ha et samfunn der det er dødsstraff for å henge opp plakater som dette.

Stem på oss!! — Stem på SGLVU!!
Det eneste 100 %  multilydende bilalarm-rene partiet!!