I denne serien presenterer jeg de fem øyeblikkene fra TV som jeg har ledd mest av i mitt liv. Hva som kommer inn under «øyeblikk» er ganske vidt.

Nummer 5 – Seinfeld: «The Contest»

Jeg synes denne hysterisk morsomme episoden er den beste av alle Seinfeld-episodene, og det femte mest lattervekkende øyeblikket i min TV-historie. Episoden handler om hvordan de fire hovedpersonene inngår en konkurranse om hvem som kan holde seg lengst uten å masturbere, etter at George har blitt tatt på fersken av mora si. Kramer er selvsagt den første som ryker, ettersom det spankulerer ei naken dame i en leilighet på den andre siden av veien for Jerry og Kramer. Samtidig har Elaine sjansen til å date John Kennedy jr., men den sjansen forspilles, og hun er den neste som ryker. George blir distrahert av svampevaskingen av den nakne, kvinnelige pasienten ved siden av moren på sykehuset, mens Jerry dater en jomfru, som imidlertid gjør det slutt med ham når sannheten om konkurransen kommer for en dag. Vi får i senere episoder vite at det var George som vant konkurransen. Episoden er tilgjengelig på DVD, sesong 4.

Ubetalelig øyeblikk: Når Kramer klasker pengene på benken til Jerry og skriker «I’m out!».