Gjett hvor lenge jeg har ventet på å bruke denne tittelen.

Da det viste seg at Anders Knuten ikke var representert i min bejublede serie «Topp 5 folk som har fått meg til å le», var det mange som i vantro sinne boikottet LeifAtleHeen.com i timesvis. Det skjønner jeg godt. Den eneste forklaringen jeg kunne stille opp med, var at Den Knutenske ikke hadde kjent meg lenge nok. En ynkelig unnskyldning. Så nå kommer et apologetisk innlegg.

Anders er som kjent en av de morsomste guttene som finnes, enten han lefler med avant-garde i sosiale situasjoner eller kjører mer åpenlyst festlige shows. Hans klare styrker er naturligvis selvironi og uhøytidelighet, samt at han tilsynelatende ikke bryr seg om sitt publikums reaksjoner på spilloppene han er ansvarlig for, noe som kan minne om Larry David i stand-up-dagene hans. Nydelig!

Anders Knuten.jpg
Humor incarnated