I denne serien presenterer jeg de fem øyeblikkene fra TV som jeg har ledd mest av i mitt liv. Hva som kommer inn under «øyeblikk» er ganske vidt.

Nummer 2 – Thomas André: «Kroppsspråk» fra Lille Lørdag

I denne klassiske sketsjen fra Lille Lørdag viser Thomas André oss hvordan han bevisst bruker kroppsspråket sitt til å ta hensyn til gamle damer når han sykler og knytter skoen, og hvordan han går over fotgjengerfelt «akkurat sånn som de som har laget trafikklysene har tenkt at man skal gjøre.» Han viser også hvordan kroppsspråket kan brukes til å tilby hjelp til gamle damer og vise at han har kommet over ekskjæresten. Av og til faller han også med vilje, bare for å vise andre folk at han har det så bra.

Denne sketsjen knakk meg fullstendig første gang jeg så den, og jeg lo så jeg hikstet og grein i flere minutter etterpå. Ååååå… Så nydelig!

Ubetalelig øyeblikk: Når Thomas André sitter på en benk på Majorstuen og viser at han «bare ved hjelp av en gest» kan tilby hjelp til eldre damer.