Da jeg så en Telenor-reklame på TV her om dagen, fikk jeg plutselig øye på det jeg trodde var et kjent ansikt. Og det hadde jeg rett i! Min klassevenninne Elisabet Hagli Aars fra Tyholmen vgs. spiller ei mobil jente i reklamen, som for øvrig er regissert av Morten Tyldum. Jeg møtte henne en del ganger på Blindern den første tiden jeg bodde i Oslo, og da studerte hun på SV, men ifølge hennes presentasjon på Teaternett har hun altså gått tre år på GITIS Scandinavia, Russian Academy of Theatre Arts, og tatt en bachelor i skuespill der. Kult! Hun spiller også i stykket Så nær deg på Hedmark Teater, les mer om det her. Lykke til videre, Elisabet! Og takk til Google! Det finnes selvsagt mange flere artikler om henne på nettet, søk i Google på hele navnet, så får du en del treff!

Min klassekamerat Jørn-Bjørn (James Huvestad) Fuller-Gee fra Stinta ungdomsskole (samme klasse som Mirell) har også oppnådd en del suksess som skuespiller. Etter videregående fikk han stiped til å gå på Paul McCartney-skolen (Liverpool Institute of Performing Arts), og etter det har han blant annet spilt i enmannsshowet Dr. Jekyll and Mr. Hyde, tittelrollen i Peer Gynt, Bagheera i Jungelboken, hovedrollen i «Flørteskolen» i Sone2 på TV2 og tittelrollen i Dracula! Han har selvsagt egen hjemmeside, der du kan finne all informasjon du måtte lengte etter, se bilder og videoer! Det finnes også mange andre sider med artikler om ham, søk både på «jorn bjorn» og «jørn bjørn james huvestad fuller gee» i Google, så finner du masse snadder! Lykke til videre, Jørn!