I natt drømte jeg en lang, sammenhengende drøm. Det er faktisk første gang på lenge at jeg kan huske å ha gjort det, noe som sikkert har sammenheng med at jeg sover alt for lite hver natt.

Anyway, jeg drømte at jeg på butikken ble overtalt av en gutt i køen bak meg til å kjøpe alkohol til ham. Dette er noe jeg selvsagt aldri ville gjort i våken tilstand – ikke i drømmende tilstand heller, vanligvis – men han var såpass kul at jeg gjorde det. Som kompensasjon for kjøpet skulle jeg få hele 40 kroner.

Booze.jpg

Så kom oppgjørets time. Jeg skulle møte ved et sted som jeg tror minnet litt om den heia mellom Stinta skole og Stintahallen. Da «sjefen» til gutten kom for å betale meg for jobben, viste det seg å være min treogenhalvmenning Hallvard, som er ett år eldre enn meg, og som gikk på Moltemyr i et par år.

Han nektet imidlertid å gi meg pengene med en gang, og ville isteden gi meg en kassett som betaling. Denne kassetten inneholdt visstnok innspillinger (av meg, tror jeg) som jeg ville være veldig interessert i å få tak i. Jeg avslo tilbudet bastant, og da ble han så sur at han brakk kassetten i to og kastet den ene delen i en peis som beleilig nok befant seg i nærheten.

MC.jpg

Så begynte han å gå sin vei, men jeg fulgte etter, og fikk etter mye gnål og gnag mine førti sølvpenger. Han tok en neve med change fra lomma og kastet på bakken, og jeg plukket opp både tiere og femtiøringer.

Samtidig som/før/etter dette, var jeg mange turer innom politistasjonen. Jeg hadde nok veldig dårlig samvittighet, og meldte meg for overtredelsen. Men politiet tok ikke de helt store stegene for å holde meg bak lås og slå, så jeg var en fri mann da jeg våknet i morges.

Arendal politistasjon.jpg