På fredag, da jeg kom hjem fra jobben, hadde jeg en avtale med en fyr som ville leie garasjen min. Han var svensk og het Mikael. Han kom inn i leiligheten min for å skrive kontrakt, og la snart merke til at jeg hadde mange Nintendo-maskiner. Han kommenterte dette, og lurte også på hvor Wii’en ble av. Jeg svarte selvsagt som sant var at jeg ikke har fått tak i en Wii enda, men at jeg selvsagt kjøper en maskin så snart jeg ser en til salgs.

Han – som selvsagt også var Nintendo-fan, hvis det skulle være noen tvil – la ut om hvor nydelig han syntes Wii var, og om den lange, men fruktbare jakten hans før jul. Han var naturligvis Zelda-fan, og kunne fortelle at han skulle bruke hele helga på å spille The Twilight Princess, siden samboeren hans skulle bort i helga. Han bor for øvrig i blokka ved siden av meg, altså Nåkkves vei 3.

Meget nydelig bekjentskap.

Wii.jpg
The Holy Grail

På lørdag hadde vi burgerparty hjemme hos meg. AnneB, Hege, Stine, Kjell, Kristian, Tomba og jeg lagde og spiste store mengder burgere og fries og koste oss. Deiilg. Etter hvert kom også Bjarte, Aleksander og Frode. Vi spilte selvsagt også Kjendis på boks og Super Mario Bros.

Megaburger.jpg
Kommentar overflødig

I dag har vi hatt gudstjenste i Bjølsen. Temaet i dag var «Kom som du er», og i den anledning hadde Cristina Eiksund laget en meget nydelig Homer-plakat med påskriften «Nobody’s perfect». Sindre Røyland var kveldens taler, og hele talen kan du snart høre i sin helhet ved å laste ned .mp3 fra Bjølsen.com. Du kan også laste ned gratis podcasts av alle talene siden oktober med PowerPoint-presentasjonene fra talen fra iTunes. Last det ned gratis og søk på Bjølsen i iTunes store.

Bjolsen podcast.bmp