Jeg satt som vanlig og Googlet folk mens jeg egentlig burde ha jobbet, og da kom jeg over denne godbiten om Preben Høgeli som skal gifte seg med Anne-Gunn Myhren. Jeg gikk i parallellklasse med Preben både på Moltemyr og Stinta, men hadde ikke sett ham på mange år før vi fikk et møte i Arendal sentrum under fjorårets båtrace. Han fortalte da at han hadde dame, jobb og hus i Froland, og nå skal paret altså gifte seg; 5 år, 5 måneder og 5 dager etter at de ble et par!

De har en egen bryllupsside, og den kan du komme til her.

Prebenbryllup1.bmp

De ble kjent på denne måten:

«Høsten 2001 ble Anne-Gunn kjent med Prebens kamerat Kim Stein, en utrolig artig gutt med mange syke påfunn! Han hadde en god kamerat som han tok med seg på juleverksted-fest til Anne-Gunn i Grimstad, og hvelden endte med at Preben fikk låne klokka til AG når han skulle hjem, slik at vi kunne møtes igjen i Arendal neste kveld for å levere klokka tilbake :]

Prebenbryllup2.jpg

Etter det holdt vi kontakten og ble bedre kjent, men det var ikke før på nyåret en gang at ting for alvor begynte å skje: En fredag kveld fikk Anne-Gunn denne meldinga av Preben: Hei! Søte Preben har American Pie 2 på DVD, men ingen dvd-spiller, hint hint….

Svar: Anne-Gunn har heller ingen dvd-spiller lenger, men koselig om du kommer uansett =)

Det var tidlig neste morgen før Preben reiste hjem igjen til mor og far på Ørnekroken, og neste kveld møttes Anne-Gunn, Solveig Meta, Preben og Kim på frk Bang i Arendal. Solveig og Kim forsvant plutselig – ganske klassisk og åpenbar taktikk??! Preben var så snill å kjøre Anne-Gunn hjem til Grimstad i sin stolthet av en bil (som forlengs er stjålet) der kvelden endte med vårt første kyss! :] Og søndag ettermiddag stod pappa-Roy uanmeldt på døra og fikk hilse på sin kommende svigersønn! Snipp snapp snute….

…..så var eventyret i gang!»

Prebenbryllup3.jpg

Tydeligvis skal Øystein Aas Samuelsen, som jeg gikk i klasse med på Moltemyr og i parallellklasse med på Stinta, være forlover for Preben! Og dette må vel være et bilde av Preben og Hans Petter Endresen, som jeg gikk i klasse med både på Moltemyr og Stinta? Meget nydelig!

Preben og Hans Petter.jpg