Sorry, folkens. Det har gått altfor lang tid nå. Jeg har jobbet for mye, og prioritert bloggen for lite. En kjapp oppdatering følger.

Forrige uke jobbet jeg ganske mye, men på onsdagen var det aktivitetsdag. Vi reiste til Frognerseteren for å ake, og det var delvis gøy. Av lærerne var det selvsagt bare Knut Ivar og jeg som akte. De to første turene var det god fart, men på de to siste var det smeltet for mye snø, og noen steder var det enten vannbasseng i banen eller helt bart. Det ødela. Vi spiste også lunsj på kaféen der, det var godt og dyrt. Jeg spiste et bakverk med innbakt smeltet brunost. Det var ganske godt.

Ulsrud vinteraktivitetsdag.jpg

Forrige fredag var Tony Jones på besøk i Bjølsen. Han hadde et meget interessant seminar, og jeg pratet litt med ham etterpå, noe som var meget fornøyelig. Et av slidesa han brukte i PowerPoint-presentasjonen sin var «WikifaitH»-bildet nedenfor, noe jeg selvsagt likte meget godt.

Wikifaith.bmp

Denne uka har jeg jobba en del, vært på ledermøte i Bjølsen, husgruppe og fagrådsmøte for gudstjenestene. Ellers crapper jeg en del på Facebook. Facebook suger, meld deg inn.

Andletsboki.bmp