There’s a new king in town.

I går så Nils, Tomba og jeg Da Hip Hop Witch fra 2000. Syden bad!

Hip Hop Witch1.jpg

At denne filmen får 1,7 på IMDb er et hån mot 1,7. Den overraskende høye ratingen skyldes selvsagt at mange vittigperer gir filmen 10 stjerner.

På DVDHuset.no er det en fyr som gir følgende anmeldelse:

«Da Hip Hop Witch er en skarp og vittig parodi på The Blair Witch Project, som utspiller seg i de mørkeste avkrokene av hip hop undergrunnen og viser noen av dens ypperste kunstnere på slak line. Slik har du aldri opplevd selveste Eminem, Ja Rule, Mobb Deep og sågar Vanilla Ive!. Her er masser av fet rap og forrykende scener med en strøm av uforglemmelige one-liners. Og selv om Da Hip Hop Witch for det meste er ekte godteri til fansen, klarer den også å kommentere mer alvorlige emner som kunstnerisk autensitet og rettighetene til et kulturelt uttrykk.»

Dante ville selvsagt plassert denne anmelderen sammen med Brutus og Cassius.

Hip Hop Ratings2.bmp

Og jeg som foreslo den nydelige Babes in Arms. Ååååå…

Babes in Arms.jpg