I denne serien presenterer jeg de fem folka det har vært nydeligst å spille TV-spill sammen med, samt spillet/spillene som har bidratt til å gjøre det så nydelig.

Nummer 5 – Nils Christian Anderson og Bubble Bobble

Faktisk er det bare noen uker siden jeg kjøpte Bubble Bobble til min Nintendo 8-bit (NES), men allikevel har Nils og jeg spilt intenst og nydelig nok til at dette partnerskapet kan komme inn på denne listen. Bubble Bobble er et spill der hver spiller styrer en dinosaur som skal blåse bobler på sine fiender og hoppe på boblene for å drepe fiendene. Høres jo ikke akkurat ut som Einsteinium (som jo er et grunnstoff, men som høres meget intelligent ut), men det er utrolig morsomt, og man blir sinnssykt fort hektet. Spillet har faktisk ekstremt høy gameplay for å være fra 8-bits-generasjonen, og har blitt et av mine nye favorittspill til min elskede NES.