I denne serien presenterer jeg de fem folka det har vært nydeligst å spille TV-spill sammen med, samt spillet/spillene som har bidratt til å gjøre det så nydelig.

Nummer 4 – Sverre Johnsen og Super Mario-serien

Etter at Sverre og jeg ble venner, viste det seg at han heldigvis hadde den samme forkjærligheten til den klassiske Super Mario-serien som meg, og vi hadde mange, mange nydelige kvelder med joypadene i hånda. Sverre var en 2D-purist, og vi holdt oss derfor til spillene fra NES og Super Nintendo, det vil si Super Mario Bros., Super Mario Bros. 2, Super Mario Bros. 3 og Super Mario World, aller mest det førstnevnte og det sistnevnte.

De fleste har vel spilt minst ett av disse spillene, og vet at storyen handler om en italiensk-amerikansk rørlegger fra Brooklyn som har blitt sugd inn i et annet univers (The Mushroom Kingdom) og nå må redde prinsesse Toadstool fra den onde Bowser Koopa. Selv om vi begge hadde spilt gjennom disse spillene mange ganger, ble vi aldri lei, og kunne se Mario knuse Goombas og Koopa Troopas om igjen og om igjen.

Aller nydeligst var det den kvelden vi skulle prøve å slå speedrun-rekorden min (altså runde spillet så fort som overhodet mulig)! Den kvelden glemmer nok aldri noen av oss!