Disse to tekstene er brev jeg fikk fra og sendte til Sina (som var på ferie i USA) sommeren 1994, da han skulle kjøpe spillet Warioland til Nintendo Game Boy for meg. Som det går fram av teksten, var vi begge ganske hardt på Nintendo-kjøret på denne tiden… 😀 Dette innlegget er en «klassiker» (se tidligere metainnlegg).

Dette er brevet jeg fikk fra Sina angående spillkjøpet.

Hei L.A.H. (er det greit at jeg kaller deg det…?… (venter pa svar…) er det greit! Tusen takk) Jeg skriver dette brevet for di forleden dag var jeg i TOYS ‘R’ US, der sa jeg Warioland til 30 $! Det er akkurat det du gav meg! Sa jeg lurte veldig pa om jeg skulle kjope det eller ikke, pluteselig husket jeg pa hva du sa: Bare kjop blader! Akkurat der og da ble jeg rammet av sykdommen maximus grublius, som navnet sier; du begynner a gruble fryktelig. Skulle jeg kjope spillet eller ikke?? Plutselig ble jeg rammel av en sykdom til: Dodsbraus svarius. Ogsa denne sykdommen har fatt navnet sitt etter det den gjor: Den gir deg et godt svar! Siden besoket mitt het i statene er hele 7 uker far jeg vel skrive et brev til deg hvorfor ikke pa en datamaskin?? sa na spor jeg det vil du at jeg skal kjope Warioland for game boy til deg. forresten hvis du sier ja til sporsmalet mitt for du med det nyeste Nintendo Power UTEN EXTRA TILLEG I PRISEN!!! hva sier du til det tilbudet? Horte jeg en spille-glad JA eller var det en lese-glad NEI? Uansett hva du svarer skal jeg forklare hvordan du gjor det. Na skal jeg fortelle deg om de heteste, kuleste og raeste spillene her i USA. Jeg begynner med SNES. Jeg gir ogsa en karakter og en forklaring:

1.Mega Man X kom: jeg har desverre ikke spilt dette spillet, men vennen min sier at det er bra. (jeg skal fortelle deg om han senere i brevet)
2.Mega Man Soccer kom:det samme som 1
3.SUPER STREET FIGHTER II kom: dette spillet er sa hett (nytt) at det ikke har kommet ut av ovnen (kommet som leie-spill) enna.
4.Marios Time Mashin kom: jeg ville ha gitt den samme karakteren til Mario i missing, pa engelsk it stinks!
5.Fata furi 2 kom: skytespil i beste klasse dodsratt
6.Robocop vs. terminator kom: en ting jeg kan si om spillet er at det har et fengende cover
7.NBA JAM kom: det er ikke annet a si om dette spillet ennat det er helt SUVERENT, DEILIG, RATT,etc. det er bare noen fa folelser jeg far nar jeg tenker og spiller dette toppspillet.

Og sist men ikke minst (ha,ha,ha): Super Game Boy!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!! Dette vidunderet du leste om i forige NM er desverre en tabbe av nintendo. Det eneste den gjor er at den transformerer grafarger pa gameboy-skjermen om til farger pa TV-skjermen. Det i seg selv er slettes ikke en darlig ide. Men tenk om Link og Mario hadde samme farge!?!?! Hva da?? Det var nok det eneste sporsmalet nintendo ikke stilte seg selv. Til da for vi vell sitte foran skermen og spille lille rode link, gule mario og den gronne himmelen. Det eneste bra er at du kan velge en sakalt frame, det er kult.

Na til veret. Det er extremt varmt (ca.50 grader i sola), men det er sa tort (luftfuktighet pa 0%).

«Det var vermeldingen».

Den nye nintendo 8-bits maskinen til nintendo er kommet gjett pris, jeg skal si svaret nor jeg kommer tilbake.. ikke det nei vel los dette stykket. Det svaret du eventuelt kommer fram til er i us dollars sa du ma skru pa TV’n pa NRK se pa text-side 601 det er en bors side der stor det noyaktig hva dollar prisen er, hvis ikke gang tallet med 7. her kommer regnestykket: hvis du deler prisen pa 5, ganger prisen med 8, deler prisen igjen med 4, plusser pa 5 og trekker i fra summen 7 sa for du 18, lykke til.

Desverre kan jeg ikke skrive mer sa jeg skal si kort det jeg skal si: Denne disketten inneholder icondraw… vennen min digger NIKE A I R og har en SNES, han digger ogsa basket… du ma skrive et enkelt, kort brev og gi det til faren min ellers kjoper jeg spillet !!!!!!! OBS OBS skriv ogsa vilket blad:
Gamepro
SwaT PRO
Nintendo Power
Elektronic games monthly

HUSK A SKRIVE FORT OBS OBS OBS  JEG SKAL SI RESTEN NOR JEG KOMMER TILBAKE

HADET

DIN VENN SINA

Dette er mitt svar til ham.

Yo,Sina.

Det var et helmaks brev du skrev.Tusen takk for alle ikonene og Icondrawer.
Vel,vel,nå til svarene:

— Kjøp Warioland.
— Kjøp også Nintendo Power.
— NES`en koster 350 kr (50 US $) Regning: 18 + 7 – 5 x 4 : 8 x 5 = 50   50 x 7 = 350

Her er noen å fortelle til Sina:
— Jeg fikk sykdommen «hipp hurraus maximumius» da jeg fikk brevet ditt.
— Det er konkurranse 6-21 august.
— Jeg har fått en del nye brev av Knut.
— Jeg har fått 7 nye Windows-spill.
— Og Excel,Publisher.
— Super Mario Kart har gått i stykker…………….NOT!!!!
— Du er kul.   Sina tenker: Jeg vet det.

Vennlig hilsen

Leif-Atle