I denne serien presenterer jeg de fem folka det har vært nydeligst å spille TV-spill sammen med, samt spillet/spillene som har bidratt til å gjøre det så nydelig.

Nummer 2 – Brynjulf Mortensen og Super Mario Kart

Takk til Sina som kjøpte Super Mario Kart til Super Nintendo! Han ble aldri så stor fan av det som han burde ha blitt, men jeg lånte det ofte, og til slutt kjøpte jeg det av ham. Etter det begynte Brynjulf og jeg å spille det sinnssykt mye, og vi brukte store deler av ungdomsskolen på dette nydelige spillet der man styrer Mario og gjengen rundt i Mushroom Kingdom-tematiserte baner.

Vi kjørte både to-player cuper og time trial, og brukte vanvittig mye tid på å slå banerekorder med fire hundredeler og lignende tidsmarginer. Gylne tider! Skulle bare ønske han bodde i Oslo nå så vi kunne spilt Mario Kart: Double Dash til Nintendo Gamecube!

Se denne nydelige reklamen!