Jeg har nå lastet opp en haug med filmer på siden «5. Videoer».

Den består av fire ulike seksjoner: «TV-opptredener», som inneholder alle mine quiz show-opptredener og intervjuer; «Diverse småfilmer», som inneholder alle filmene jeg har vært med på å lage oppigjennom årene; «Private opptak», som inneholder de mest interessante privatopptakene jeg er med på og/eller har vært med på å lage, og «Annet crap», som inneholder en del festlige reklamer og annet tøys.

Alle bør legge merke til og se filmen Next stop, hospital! Dette var nemlig Maria Mirell Kirchners (blogginnlegg, hjemmeside) og Jørn-Bjørn James Huvestad Fuller-Gees (blogginnlegg, hjemmeside) første film! Mange husker sikkert at jeg har skrevet om dem og deres suksess i Norge og resten av Europa på bloggen tidligere, men det var altså her det hele begynte! Vi lagde denne filmen i norsktimene i sjuende klasse på Stinta. Brynjulf og jeg skrev manus og Kjetil regisserte. Se filmen ved å høyreklikke på linken og velge «Åpne i nytt vindu» og/eller last den ned ved å høyreklikke på linken og velge «Lagre mål som…».Evolution in practice

P.S.
Utvalget til «Private opptak» er begrenset av to årsaker: 1. Ikke alle opptakene jeg har er like interessante for dere å se. 2. Jeg har ikke så mye plass på denne sida, og videoer tar sinnssykt stor plass (selv i dårlig oppløsning). Jeg satser imidlertid på å laste opp flere filmer til denne seksjonen senere.

«Annet crap»-seksjonen er ikke så veldig spennende som den er nå, siden den hovedsaklig inneholder reklamer for Nintendo-produkter og for mine favoritter innen godteri, frokostblandinger og brus. Hvis du har noen kule videoer som er korte og tar liten plass, kan du gjerne tipse meg om dem/sende dem til meg, så kan det hende de blir lagt ut.