Nå nylig, i en virtuell galakse langt, langt borte… (eller egentlig ganske nærme, da)

Blog Wars: Episode V – The Prodigal Son Strikes Back

Det er en mørk tid for bloggopprørerne. Selv om Livsstjernen tilsynelatende var blitt tilintetgjort, har Imperiet nå gjenoppstått. Darth Myhren var ikke død, slik man skulle tro etter å ha sett Episode IV – A New Blog (som hadde premiere 3. oktober og sluttet 9. januar på en PC nær deg). Sammen med Espen Solo og Chewburner har Leif Blogwalker i halvannen måned lullet seg ned i en tverrblogglig fantasiverden der ingen kan true deres samlede bloggkrefter.

Den nylig gjenoppståtte – og desidert beste – bloggeren Darth Myhren er besatt av tanken på å knuse opprørerne, og har sendt ut spioner overalt i universet (som riktignok begrenser seg til Kringsjå-området og Tøyen). La oss ikke håpe denne episoden slutter med at det viser seg at Gudmund er min far…

P.S.
Nydelig at du er tilbake, Gudmund! La oss håpe det er for godt denne gangen!

Til alle andre: Jeg har jo lenge spådd at han ville komme tilbake, og spesielt etter å ha sett at han forrige uke forandret bakgrunnen fra svart til hvit og la inn et bilde av seg selv, var jeg sikker på at han ikke ville klare å holde fingrene fra fatet! Hva var det jeg sa? I told you so! Ich habe dir früher erzählt! etc.