I denne serien presenterer jeg de fem største nederlagene jeg har opplevd i livet, rangert etter hvor vondt det gjorde da de inntraff. Nederlag i relasjoner til det annet kjønn er ikke tatt med av hensyn til meg selv og de det gjelder.

Nummer 5 – Strøyk på oppkjøringene i 2000

De aller fleste har vel fått med seg at jeg ikke har sertifikat. Eller lappen, som de sier – i gjengen. Men det betyr ikke at jeg ikke har prøvd! Våren 2000 prøvde jeg to ganger, men måtte bite i en haug med sure epler… Huff! I det minste har dette gitt opphav til en del bra (og et lastebillass med dårlige) vitser om meg og mine kjøreegenskaper. Det er vel skjebnens ironi at min bestefar Ole Heen var den første som startet et transport- og lastebilfirma i Arendal, og at størsteparten av familien på farssiden jobber eller har jobbet innen transportnæringen.Den må tidlig krøkes som something something