Oppdateringer/utvidelser


Yes. Nå har min nyeste opptreden på FrokostQuiz blitt sendt på TV2, og her er videoen. Les innlegget «The Atlastic Empire Strikes Back» for å få høyst interessant bakgrunnsinformasjon.

I dag skal Lars Reime være med på sin andre innspilling av FrokostQuiz. Jeg ønsker ham selvsagt hell og lykke! Les om hans første deltakelse her.

Espen er dessverre redusert til å være reserve i tiden fremover. Jeg synes selvsagt synd på ham. Han er blitt den reneste Rubicon-paria.

Ny konkurranse og kåring av vinnerne fra forrige uke kommer senere i dag.

Jeg har nå lastet opp en haug med filmer på siden «5. Videoer».

Den består av fire ulike seksjoner: «TV-opptredener», som inneholder alle mine quiz show-opptredener og intervjuer; «Diverse småfilmer», som inneholder alle filmene jeg har vært med på å lage oppigjennom årene; «Private opptak», som inneholder de mest interessante privatopptakene jeg er med på og/eller har vært med på å lage, og «Annet crap», som inneholder en del festlige reklamer og annet tøys.

Alle bør legge merke til og se filmen Next stop, hospital! Dette var nemlig Maria Mirell Kirchners (blogginnlegg, hjemmeside) og Jørn-Bjørn James Huvestad Fuller-Gees (blogginnlegg, hjemmeside) første film! Mange husker sikkert at jeg har skrevet om dem og deres suksess i Norge og resten av Europa på bloggen tidligere, men det var altså her det hele begynte! Vi lagde denne filmen i norsktimene i sjuende klasse på Stinta. Brynjulf og jeg skrev manus og Kjetil regisserte. Se filmen ved å høyreklikke på linken og velge «Åpne i nytt vindu» og/eller last den ned ved å høyreklikke på linken og velge «Lagre mål som…».Evolution in practice

P.S.
Utvalget til «Private opptak» er begrenset av to årsaker: 1. Ikke alle opptakene jeg har er like interessante for dere å se. 2. Jeg har ikke så mye plass på denne sida, og videoer tar sinnssykt stor plass (selv i dårlig oppløsning). Jeg satser imidlertid på å laste opp flere filmer til denne seksjonen senere.

«Annet crap»-seksjonen er ikke så veldig spennende som den er nå, siden den hovedsaklig inneholder reklamer for Nintendo-produkter og for mine favoritter innen godteri, frokostblandinger og brus. Hvis du har noen kule videoer som er korte og tar liten plass, kan du gjerne tipse meg om dem/sende dem til meg, så kan det hende de blir lagt ut.

Jeg regner nå siden «3. Tekster» for å være «foreløpig ferdig». Med det mener jeg at jeg har html-formattert og lastet opp alt jeg har av relevante tekster på harddisken, men det er fremdeles en del som mangler:

Når det gjelder undersiden «Personlig», så mangler tekstene «Mine CD’er», «Bøker jeg har lest», «Mine bøker» og «Mine tegneserier». Disse listene har jeg ikke skrevet enda, men de kommer.

Når det gjelder undersiden «Skole», er det selvsagt store mangler fra ungdomsskolen og videregående. Jeg har det meste av skolearbeidet fra denne perioden liggende på papir (hjemme i Arendal), og kanskje jeg kommer til å skrive det inn i Word og laste det opp om noen år. Oppdateringer på siden vil selvsagt bli kunngjort i metainnlegg.

Ingen har jo uansett noen interesse av tekstene, så både siden «3. Tekster» og dette metainnlegget er vel meningsløse blogginnslag.

Jeg introduserer nå en ny kategori her på bloggen, nemlig «klassikere». Dette er tekster som jeg har skrevet for lenge siden, men som kan være verdt å ta en titt på – enten på grunn av tekstenes underholdningsverdi eller deres historiske verdi – men som allikevel ikke passer helt inn under siden «3. Tekster – Personlig». Noen av dere vil ha lest noen av disse tekstene før, enten i infotainmentmails eller i brev, men vil sikkert ikke ha vondt av et gjensyn. Jeg har ikke rettet ortografi eller tegnsetting i disse tekstene, bare omgjort formatteringen til å passe med blogg-formatet. Håper innleggene i den nye kategorien vil være til glede.

P.S. Takk til Espen for full oppreisning på «8 Simple Rules»-innlegget!

Jeg anser nå siden «1. Kort om meg selv» som ferdig, men den vil selvsagt bli oppdatert og utvidet når det er nødvendig. Ta en titt og se om det er noe du synes mangler.