Godt nyttår!!! Og takk for det gamle! 2006 kan bli et meget spennende år for oss alle, og ihvertfall for min del, siden jeg forhåpentligvis/sannsynligvis begynner i jobb som lektor til høsten. Men mer om 2006 siden…

Det er slutt på infotainmentmails! Trist men sant… Hvis det er noe verden absolutt ikke trenger akkurat nå, er det en ny blogg. Derfor har jeg selvsagt begynt å skrive en, og den finner du fra nå av på denne siden.

Alle kommer selvsagt fremdeles til å få invitasjoner til Sommerparty og annet snusk på mail, men alle mer eller mindre interessante og underholdende refleksjoner og skildringer fra livet mitt kommer til å skje her.

Hjemmesida består foruten bloggen av en del infotainmentssider, så som «Kort om meg selv» og «Venner og bekjente». Alle disse sidene er foreløpig kun på kladdestadiet, men i tillegg til at jeg legger ut innlegg på bloggen under ulike kategorier, vil jeg kontinuerlig utvide og oppdatere samtlige av disse sidene.

Det du spesielt bør legge merke til er siden «2. Venner og bekjente». Den er ment å være en uhøytidelig og uformell oversikt over mine venner og bekjente. Savner du deg selv på denne oversikten? Eller vil du bytte det bildet jeg har brukt med et annet? Send meg et bilde du vil jeg skal bruke, og fyll ut de obligatoriske feltene “fødselsdato” og “største drøm”. Inkluder gjerne kontaktinformasjon (telefonnummer, mailadresse, hjemmeside o.l.) og annet du vil offentliggjøre. Si også i fra hvis du vil fjernes fra denne siden. Send meg gjerne også en mail hvis du ikke ønsker å bli omtalt på bloggen, eller hvis du ønsker å bli omtalt i «redusert form». Hvis du IKKE sender meg en mail om å bli fjernet eller unngå omtale, kommer jeg uoppfordret til å legge deg på vennesida og omtale deg i blogginnleggene.

Kom gjerne med forslag til hvordan siden kan struktureres annerledes og/eller ting du savner. Kom gjerne også med uhemmet skryt og ros!

Håper du vil bli en fast leser og at du vil finne mye moro her!

Med vennlig hilsen
Leif-Atle Heen – in life for love and laughs