Til opplysning


For tre uker siden var det en hacker som klarte å snike seg inn på siden min. Meget imponerende!

Han (neppe en hun) skrev blant annet at jeg skulle flytte til Spania, og at han var verdens snilleste hacker. Det første stemmer nok (dessverre?) ikke, selv om noen tydeligvis bet på.

Interessant nok så jeg filmen Hackers (1995) samme uka, sannsynligvis finnes det her en sammenheng.

Hackers.jpg

Beklager, folkens. Dette er alt for dårlig. En måned uten oppdatering. Syden bad. Problemet er ikke at jeg ikke har noe å skrive om. Tvertimot, jeg har haugevis av ting klare som jeg skal skrive om, og jeg har planlagt mange ting som jeg vil gjøre med sida, men jeg prioriterer dessverre all min ledige tid enten til å se filmer, spille TV-spill eller til å jobbe med Ikaros.

Men ikke vær redd, leifatleheen.com er ikke død. Det kommer snart mer. Mye mer.

Kjell Tønnesen mm lite.jpg

Yeps, da var 200 innlegg i boks. Da er det kanskje på tide å feire litt, og se tilbake på 1+ år med skriblerier og crap.

Jeg åpnet som kjent sjappa 9. januar i fjor, og interessant nok ble det satt ny besøksrekord på ettårsdagen, med hele 274 besøkende. Antallet bygget seg voldsomt opp i forkant av denne høytidsdagen. Hvorvidt det skyldes at dere forventet noe spesielt denne dagen, eller om det var fordi dere rett og slett ikke kunne få nok av det deilige gigantomaninnlegget om VHS-innkjøp er uvisst. Muligens kan det også tenkes at det skyldes at innlegget om min Commodore-historie ble nominert til ukas blogginnlegg på Sonitus.

Statistikk.bmp
The Daily News: January 2007

De ti beste innleggene har vel vært:

01. 11.12.06.: Nostalgismus
02. 07.02.06.: Å hoppe over haien
03. 29.03.06.: Om å bli gammel – Del 1
04. 12.05.06.: Ting som hadde vært kult – Del 4
05. 04.03.06.: En historie
06. 05.10.06.: 42,195
07. 06.05.06.: Selvtagging
08. 24.04.06.: Ting som hadde vært kult – Del 3
09. 28.01.06.: «Whatever Happened to Baby Brendan?»
10. 19.05.06.: So bad it’s good

Runners-up: 19.01.06.: Ordføreren i våre hjerter; 02.01.07.: Commodore 64 Revisited; 08.01.07.: We got it all on VHS

Innlegg 200.JPG

Det beste bildet har vel vært dette.

VG.jpg

I tillegg har det skjedd (i hvert fall) tre ganske kule og overraskende ting:

12.01.06.: Sydénskt!
05.03.06.: Okaaaaaaaaaaaaaaay!
09.11.06.: Sydénskt! 2

Mirell.jpgNinmag91.jpgTommy liten.jpg

Beklager, beklager, men så gamle deler finnes ikke på lager.

Imens kan dere kose dere med dette bildet av meg og mine nyansatte kolleger. Klikk for å få det større.

Nyansatte på Ulsrud 2006
Bak f.v.: Knut, Martin (som ligner på en voksen utgave av Andreas Rønningen), Kyrre, Bjørn og Charlotte.
Foran f.v.: Hans, Nina, Susan, yours truly og Rodrigo.

Jeg beklager virkelig at det skjer lite her. Det skyldes ikke at jeg har idétørke, men snarere at jeg har utilfredsstillende nettilgang for tiden. Jeg skal få kjøpt meg en ny PC (forhåpentligvis i løpet av uka), og da vil innleggene atter strømme ut som myrra og lakris.

Yes. Da er jeg tilbake i Oslo igjen.

Det kommer oppdatering fra sommeren så snart jeg får somlet meg til det (og når jeg har fått bilder fra folk). Før (og etter) den tid kommer det nok en del andre innlegg også, så følg med.

I går reiste jeg inn med Kjell og AnneB! Takk til dem for det! En mer enn normalt pikselysten Frode var også med. Og på en Statoil-stasjon så vi Lilyjets. Hurra for det!


Liljejetter

Jeps. Da er jeg hjemme igjen. Det kommer oppdatering fra USA-turen så snart jeg får tilsendt bilder og videoer fra Kjetil. I mellomtiden kommer jeg til å poste de vanlige kjipe innleggene.

Mange synes at bloggdelen av sida mi ikke er spesielt bra. Det har de vel dessverre rett i. Jeg kan bare beklage.

Noen påpeker at jeg forholder meg til mine kommentatorer på samme måte som Jay Gatsby forholder seg til gjestene sine i Fitzgeralds The Great Gatsby. Det forklarer selvsagt upopulariteten knyttet til min person, men det forklarer ikke hvorfor innleggene er dårlige.

At Fox sa ja til å sende en sitcom basert på animasjonssnuttene av The Simpsons i The Tracey Ullman Show og beholdt showet på lufta gjennom de to første sesongene synes ganske så uforståelig. Nesten perverst. Time Magazine kåret sitcomen til det 20. århundrets beste TV-serie.

At The Grateful Dead fikk lov til å gi ut sine fire første plater virker nesten like uforståelig. I 1970 ga de ut Workingman’s Dead og American Beauty.

Kanskje løsner det for meg også en gang. Inntil videre kan dere lese denne klassiske teksten.

Nå blir jeg dessverre nødt til å la denne bloggen få sin første ferie. Jeg reiser i dag til Vegårtun for å være leder på tenåringsleiren Stagedive. Det blir selvsagt knall! Etter leiren blir jeg i Arendal noen dager, før jeg kommer tilbake til Oslo for å skrive oppgaver og ta eksamen. Så reiser jeg til New York, så til Island og så er det Sommerparty og Stagedive. Slag i slag, som de sier.

Denne uka har jeg selvsagt vært mye på Rosenvilde. 15 vikartimer – ny rekord! På mandag hadde jeg TV-spill og TV-kveld med Nilschr og Knutensk. På tirsdag så Nils og jeg den tre timer lange, fargeløse filmen Judgment at Nuremberg fra 1961. Det var selvsagt nydelig for begge. På onsdag var det fellesskapskveld i Bjølsen, og på torsdag var jeg på teaterkveld med PPU-klassen min: Bollywood Ibsen: Fruen fra det indiske hav. Bra forestilling, men ikke blant de beste jeg har sett. Nå sitter jeg på skolen og skal straks i møte med alle veiledere og en PPU-representant.

Hvis du vil ha noe å gjøre mens det er påskeferie her på LeifAtleHeen.com, kan du jo alltids starte en diskusjon med Magnus. Eller lese her, her og/eller her. Jeg regner med å publisere daglig igjen fra søndag 16. april.


På skitur i påska, som seg hør og bør

Gårsdagens innlegg var ment som en vennskapelig tverrblogglig harselas. Historien, som ikke var spesielt bra, inkluderte alle dødssyndene i Gudmunds innlegg «Myhrens tre dødssynder» i narrativen, inneholdt feilaktig ortografi av alle ordene og uttrykkene Tony nevnte i sitt innlegg «Språkpolitiet» (unntatt de to nyeste, som han har lagt til etter at jeg skrev «En historie»), og spilte på at Espen ikke liker Peter Jacksons King Kong (han skriver jo nesten bare om det han liker, så det var vanskelig å finne noe å tøyse med). (Det at jeg skrev «alt for» var en glipp, og ble rettet opp. Andre ordvalg, som «bakdel» og «ihvertfall», spiller på ting Tony har sagt ved andre anledninger.)

Meningen var at dette skulle være en morsom og fjasete latterliggjøring av det de nevnte bloggerne tidligere har uttrykt misnøye overfor. Overraskende nok var det kun Nils som skjønte dette med en gang. Gratulerer! Flink gutt! Hadde trodd at bildet av Nelson Muntz som sier «Ha ha!» skulle være et godt nok hint, men da tok jeg visst feil. Shame on you all.

Ikke vær redd, Espen (og andre bloggomane): Dette er ikke dagens eneste innlegg. Det kommer mer!

Husk at det fremdeles er mulig å delta i konkurransen!

Neste side »