Den fulle tittelen på denne serien er «Sitcoms som – siden de ikke nødvendigvis er så bra – kanskje ikke akkurat kan kalles undervurderte, men som jeg allikevel ser på og liker». Ingen rangering forekommer.

Del 4 – Scrubs (2001-)

Scrubs er en sinnssykt kul sitcom som gikk/går på TV3. Den handler om livet på et sykehus, og er således en parodi på mer seriøse serier som E.R. og Chicago Hope. Vi følger Zach Braffs protagonistiske karakter Dr. J.D. Dorian og hans on-off kjærlighetsforhold til den nydelige Sarah Chalke som Dr. Elliot Reid. Med seg på ferden har de Dr. Turk og hans kjæreste Carla. De fire plages ganske konstant av vaktmesteren, overlegen Dr. Cox og enda-mer-overlege Dr. Kelso.

Serien er nyskapende i det at den er laget som en spillefilm snarere enn en sitcom (dvs. uten publikum, med visuelle effekter, opptak på utendørs locations osv.). Dette blir nok fremtidens måte å lage sitcoms på, uten tvil. Serien er både morsom og melankolsk, og jeg fenges like mye av karakterenes sårhet og menneskelige svakheter som av deres vitser.