Etter vinterferien som var i uke 8, er jeg nå tilbake i min fjerde uke i utplassering på Rosenvilde i Bærum. Jeg trives fremdeles veldig bra. Forrige uke fikk jeg vite at det skal utlyses 180 % fast stilling i norsk og 180 % fast stilling i engelsk fra høsten. Jeg tenker å søke på disse. Kanskje det kan bli bra? Mest sannsynlig.

I går var jeg på Rosenvilderevyen totusenogsex – Helt bak mål. Den var ganske kul, men inneholdt litt for mange grove vitser på rad for en puritaner som meg. Imidlertid var det ekstremt høyt nivå på skuespillerne og det tekniske personellet. Spesielt må talentfulle Bjørn Løtveit trekkes fram, denne karen får vi nok se mer til på Chat Noir i fremtiden. Eller i Hotel Cæsar. Revyen fikk faktisk terningkast 6 i Aftenposten, men bare 3 i Budstikka. I sistnevnte var anmelderen riktignok en tjueåring som de siste tre årene har vært revysjef på Rosenvildes rivalskole. Se flere bilder på avissidene.


Kjekk norsk ungdom I

Ellers kan jeg jo fortelle at jeg siden sist har funnet ut av en av de ansatte på skolen, Mattis Næss, var med på Norges padlelag i OL i Athen i 2004, som ble nummer fem. Og ei av jentene på skolen var blant de femten siste kandidatene i TV3s Top Model før den siste utvelgelsen av ni finalister, men røk dessverre i denne.


Norsk padleveteran

På fredag var jo både Audun og Oda i den fryktede Idol-stolen. Audun er som kjent kompis med vår alles kjære Aleksander, og Oda er…vel, Oda. Heldigvis ordnet det seg, og Siri Helene måtte ryke ut.


Kjekk norsk ungdom II

På gudstjenesten på søndag møtte jeg en gammel bekjent fra Grimstad ved navn Hilmar Kristoffersen, en kamerat av Eivind som var på besøk for helga, og en fyr som het Kjetil. Sistnevnte var født 28.04.1980. Dette flippet jeg selvsagt over, både fordi Kjetil Kivle er født 27.04.1980, og fordi Simen Birkenes, som satt en meter ifra, er født 28.04.1980. Som den observante og intelligente leser kanskje har dedusert, er de da like gamle. Dette pekte jeg selvsagt ut for dem i velkjent «eier ikke innestemme»-stil.