Den fulle tittelen på denne serien er «Sitcoms som – siden de ikke nødvendigvis er så bra – kanskje ikke akkurat kan kalles undervurderte, men som jeg allikevel ser på og liker». Ingen rangering forekommer. Dette er en teaser.

Teaser – Police Squad! (1982)

Som Sverre sier: «[Eg] vert yverraska kvar gong eg ser at Leslie Nielsen enno lever.»

Leslie startet sin herlige karriere som herlig tøysemann i Airplane! (1980), en parodi på Airport (1970). Han fortsatte fjasingen i TV-serien Police Squad! som Detective Frank Drebin, som skulle bli hans mest kjente karakter etter at serien fikk tre spillefilmer basert på seg (The Naked Gun-serien). Den opprinnelige sitcomen ble imidlertid tatt av luften etter kun seks episoder, tross ros fra kritikerne. Den ble laget av Jerry og David Zucker og Jim Abrahams, som også står bak tidligere nevnte (og mange andre) parodifilmer, og har nå blitt en kultsitcom, kanskje.

Serien er i alle fall til tider litt morsom, og er som kjent en parodi på politiserier og konvensjonene i disse. På slutten av introen til hver episode blir tittelen på episoden annonsert av en voice-over, men denne er alltid forskjellig fra tittelen som står på skjermen. På slutten av hver episode «fryses» bildet, slik som vanlig er i mange serier. Men her fryses egentlig ikke bildet. Skuespillerne står bare helt stille, og rundt dem skjer selvsagt elleville ting (aper som løper amok, kaffe som renner, fanger som rømmer osv.). Jaja. Så gøy at.