Forrige ukes vinnere er kåret: Anders får fem poeng for «Tålmodighet e ein lyd», Tony tre poeng for «Den enes knekkebrød, den andres halvdød», Anders to poeng for «Hvorfor være liten, når man kan være lykkeli som liten» og Bjarte, Anders, Anders og Anders får ett poeng hver for «En dårlig latter forkorter livet», «Ubrent barn elskå ilden», «Leger tar tiden på alle sår» og «Kjærlighet gjør døv», henholdsvis.

Oppdatert poengtavle:

Anders 21 poeng
Nils 7 poeng
Tony 7 poeng
Sverre 5 poeng
Bjarte 4 poeng
Stine 3 poeng
Espen 3 poeng
Frode 1 poeng
Magnus 1 poeng
Gudmund 1 poeng
Stian 1 poeng
Stig 1 poeng

Ukens oppgave:

Skriv en tekst til dette nydelige bildet fra Agderposten. Teksten kan og bør vel være morsom.

Konkurransene varierer i utforming og innhold, men vil alltid være sånn at dere skriver forslagene deres inn som kommentarer, og at vinnerne kåres av meg i neste ukes konkurranseinnlegg. Det er altså mulig å komme med forslag i en hel uke. Det beste forslaget hver uke får 5 poeng, det nest beste 3 poeng, det tredje beste 2 poeng og det fjerde beste 1 poeng. Hver uke vil det selvsagt følge med en oppdatert poengtavle. Vær obs på at det er forslaget som får poeng, ikke personen. Det vil si at én person kan komme med fire forslag og få alle de fire første plassene. Så her er det bare å smelle på med forslag. Hver uke vil vinneren selvsagt få heder og ære så det ljomer! I tillegg vil det hvert år kåres en vinner som får heder, ære, berømmelse og en premie på Sommerparty!