Forrige uke var som vanlig fylt av en del skolearbeid. Etter jobb på mandag så Nils og jeg Only Angels Have Wings (1939) og Jurassic Park (1993). De var selvsagt fine, og jeg gleder meg til å skrive og publisere Topp 100-listen min.

Jeg har som kjent åtte «faste» vikartimer hver uke. På onsdag fikk jeg fire til, og det var selvsagt nydelig. På onsdagen fikk jeg i tillegg vite at jeg kunne få enda fire til neste dag. Det ville bragt totalen opp i 16 timer den uka, noe som ville blitt soleklar ny rekord (den gamle var 13). På torsdag var det imidlertid lærerstreik fra 12.00, og siden hun jeg skulle være vikar for er medlem i Utdanningsforbundet, fikk jeg kun ta de to timene før lunsj, og gikk glipp av de to timene etter lunsj. Kjipings. Det gjorde at det totale antallet vikartimer den uka «bare» ble 14, noe som allikevel er ny rekord. Woo-hoo!


Armin Tanzarian

På fredag fikk jeg invitasjon til jobbintervju på Rosenvilde førstkommende onsdag. Det virker jo lovende, spesielt med tanke på at søknadsfristen først går ut til fredag. Alle intervjuer jeg har vært på til nå har jo vært av typen:

«Røykå du?»
«Nei.»
«Å vilken Heen e’ de’ du e’ sønn a’?»
«Leif.»
«Du kan stæte [starte] te manda’.»

Dette blir nok annerledes.

På fredag kveld var vi på henging hos Anders2, det var gildt. På lørdag så jeg Gremlins (1984) med Bjarte, det var også gildt. I går var det gudstjeneste i Bjølsen, der Erik Andreassen talte. Han er flink, og det var et fint møte. Etterpå så vi Wayne’s World 2 (1993) hjemme hos meg. Flott!

I dag har jeg (selvsagt) vært på Rosenvilde, men jeg har også vært på KG og levert søknaden min personlig. Det blir en spennende måned. Som Bjørnson sier: Jeg velger meg april!

I byen kjøpte jeg meg boken Mitt liv som film. Det er en samling av essays skrevet av mange fremtredende skikkelser i norsk kulturliv. Den har jeg hatt lyst på siden den kom, men da kostet den omtrent 450 kroner. Nå fikk jeg den for 79. Fint!


79 spølløks

Jeg så dessuten Tone Lise Skagefoss ved Nationaltheateret. Ellers var det selvsagt vondt å være i sentrum. Som vanlig. Jeg har lyst på alt jeg ser av filmer, musikk, bøker og mat/snacks. Thou shalt not covet…