Kjetil og jeg har lenge håpet på å kunne reise til New York sammen førstkommende sommer. Den drømmen så ut til å gå i vasken, hovedsaklig på grunn av min semre økonomi. Men da jeg var hos Nils på mandag, ringte pappa meg og fortalte blant annet at han vil spandere tur på meg til sommeren! Woo-hoo! Så deilig å være bortskjemt! Så nå blir det tur til The Big Apple for den Kivlianske og meg, muligens i tilknytning til Islandsturen vår (Brynjulfs bryllup) i juli.

Dette blir min femte tur til denne nydelige storbyen, og blir fort den turen med strammest og hardest opplegg (noe som passer glimrende for oss). Ååååå… Så nydelig godt det skal bli!!! Patricia Schultz sier i sin bok 1,000 Places To See Before You Die (som jeg selvsagt kjøpte i romjula) følgende om New York: «This is Metropolis. This is Gotham City. This is the one all the other cities wish they were – «the only real city-city,» as Truman Capote put it.» That’s right, baby!!!


Gleden var derfor også stor da jeg på tirsdag satt og surfet på Nintendo-sider og kom over denne godbiten: Nintendo World Store! Som det går fram av nettsida, har det åpnet en gedigen Nintendo-butikk i Rockefeller Center! Sinnssykt deilig! Den må selvsagt besøkes til sommeren! Visstnok inneholder den også en ganske stor museumsseksjon, og det passer jo ypperlig for meg som er interessert i videospillhistorie! Ååååå…