Forrige ukes vinnere er kåret: Nils, som har vært veldig på høgget i det siste, både på denne bloggen, andres blogger og i det virkelige liv, får fem poeng for sitt «Kim William»-forslag. Espen får tre for «Åge og Knut kikker skeptisk inn i kameralinsa, traktert av Nils Christian Anderson». Anders Uldal (Uldex) får to poeng for «D e gjildt å kunne konstatere at innføringa a bærnarbeid i kåmæunen har vært vellykka!», og Stig får ett poeng for «kald fusjon»-forslaget sitt.

Hva har skjedd med Knuten? Tør han ikke mer? Sitter han og klynker over at alle er så slemme med ham??? Skam dere, alle som har vært slemme med Den Knutenske!

Oppdatert poengtavle:

Anders 21 poeng
Nils 12 poeng
Tony 7 poeng
Espen 6 poeng
Sverre 5 poeng
Bjarte 4 poeng
Stine 3 poeng
Uldex 2 poeng
Stig 2 poeng
Frode 1 poeng
Magnus 1 poeng
Gudmund 1 poeng
Stian 1 poeng

Ukens oppgave:

Oppfølgere til fortellinger er et velkjent fenomen. Det kan få heldige resultater (Terminator 2: Judgment Day, Gremlins 2, The Godfather: Part II) eller – som oftest – uheldige resultater (The Godfather: Part III, The Lost World: Jurassic Park, The Matrix Revolutions).

Skriv den beste fortsettelsen på en mer eller mindre kjent historie. Det må ikke være en historie fra en film. Det kan være fra en bok, en TV-serie, en sang, et dikt eller et teaterstykke. Eller hva som helst annet. Gjerne en avisartikkel fra Agderposten. Du trenger ikke å skrive så langt. Alt fra én til tusen linjer er godkjent.

Unntak fra reglene denne gang: Siden det blir påskeferie på bloggen fra fredag, har du to uker på deg til å komme med forslag. Vinnerne blir kåret (og ny konkurranse annonseres) torsdag 20. april.


En film jeg ville sett!

Konkurransene varierer i utforming og innhold, men vil alltid være sånn at dere skriver forslagene deres inn som kommentarer, og at vinnerne kåres av meg i neste ukes konkurranseinnlegg. Det er altså mulig å komme med forslag i en hel uke. Det beste forslaget hver uke får 5 poeng, det nest beste 3 poeng, det tredje beste 2 poeng og det fjerde beste 1 poeng. Hver uke vil det selvsagt følge med en oppdatert poengtavle. Vær obs på at det er forslaget som får poeng, ikke personen. Det vil si at én person kan komme med fire forslag og få alle de fire første plassene. Så her er det bare å smelle på med forslag. Hver uke vil vinneren selvsagt få heder og ære så det ljomer! I tillegg vil det hvert år kåres en vinner som får heder, ære, berømmelse og en premie på Sommerparty!