Yeps.

Dette blir et langt innlegg. Men fortvil ikke, det er mest bilder.

På fredagen før påske reiste vi som kjent til Vegårtun for å arrangere Stagedive. I bilen på vei til Sørlandet satt Kjell, Nils, Aleksander, Stian H og jeg. Det var trangt, for vi måtte ha to snowboards i baksetet. Leiren skulle selvsagt vise seg å bli årets beste dager for min del så langt:

Nesten hundre deltakere! Og for en utrolig bra gjeng med kids! Syden! Mange av dem kjente jeg selvsagt fra før, men jeg ble heldigvis også kjent med mange nye, deriblant Simpsons-geniet Andreas Rønningen. Både Kjell og jeg syntes imidlertid det var kjipt at vi ikke fikk anledning til å være gruppeledere, så det gleder vi oss til å være i sommer (18.07. – 22.07.)! På mandagen var vi i Langesund badeland, og på kvelden samme dag var det både talentiade og 70-talls-party! Det var imponerende å se hvor flinke kidsa var, både i talentiaden og på underholdningen generelt! Men det aller beste var selvsagt å få lov til å være med å fortelle disse flotte ungdommene om Jesus.

Her er noen bilder fra leiren (takk til Eivind Horne og Christer Rahm for glimrende fotografering):


Venstre: Taler Torbjørn Glenna er hoppende glad
Høyre: «Nevøen» og
Simpsons whiz kid Andreas Rønningen


Fra en av underholdningskveldene


One way


En av de mange dansegruppene


«Har dere det bra på Stagedive?» «Ja!» «Hvor bra?» «Syden så deilig!»


Eivind Horne og lovsangsbandet i aksjon

Da vi kom hjem fra leiren på tirsdagen var det henging hos Camilla. Der var de aller fleste, og det var selvsagt nydelig å treffe alle folka igjen! Takk til Anders Knuten for glimrende fotografering:


Hair


Waterworld


Harley Davidson and the Marlboro Man


Dr. Jekyll and Mr. Hyde

På onsdagen var jeg i byen, og stakk innom Saga Video på vei hjem. Her fikk jeg gledelig nok vite at de skal selge ut alle VHS-kassettene sine! Woo-hoo! Egentlig hadde de tenkt å begynne dette utsalget allerede i påska, men hadde ikke fått gjort det nødvendige forarbeidet. Jeg fikk imidlertid lov til å tyvstarte, og plukket ut 50 titler som jeg skulle få for 10 kroner per stykk.

Blant disse var det mange dårlige grøssere fra åttitallet som jeg ikke hadde hørt om før, men som jeg ble fascinert av på grunn av coveret. Imidlertid viste det seg at jeg ikke fikk kjøpt alle jeg ville, siden de først skulle selge ut de filmene de hadde flere VHS-eksemplarer av og/eller hadde på DVD, og dernest de filmene de kun hadde ett VHS-eksemplar av. Men jeg satser på å få kjøpt en del i sommer. Etter hva jeg kunne forstå sitter Saga på rundt 8000 titler på VHS…

På kvelden så vi Ice Age: The Meltdown og Scary Movie 4 på kino.

På torsdagen var det en slapp TV-dag hjemme hos Stein før det ble henging hos Tom og Marit. Vi så blant annet en hysterisk morsom episode av Date My Mom. Jeg cracket up som jeg knapt har gjort før i år! Nydelig!

På fredagen var vi på tur ute på Spornes, og det var staselig. Kjell prøvde seg blant annet som surfer, se nedenfor (takk til Nils Christian for glimrende fotografering):


Surfin’ U.S.A.


Walking on sunshine


I read the news today, oh boy


With a little help from my friends

På fredagskvelden var det henging hos Nils og AnneB. Nice!

På lørdag var det henging hos Kiss. Nice! Takk til Kiss for glimrende fotografering:


Reservoir Dogs


Taxi Driver


The Cincinatti Kid

På søndag reiste jeg inn til Oslo igjen. Med Kjell og AnneB. Det var koselig. Vi snakket mye om å reise. Alle var enige om at reiser til USA og New York er bra.