Forrige ukes vinnere er kåret: Espen får 5 poeng for sitt «Hjemme Alene 2«-forslag. Jeg lo godt. Tony får 3 poeng for sitt «israelsk professor»-forslag. Dette forslaget spant videre på historien om da han og jeg møttes for første gang, og er derfor for internt for alle andre. Men jeg lo godt. Bjarte får 2 poeng for sitt «W for Welfare«-forslag. Jeg lo godt. Bjarte får også 1 poeng for sitt «It’s a Wonderful Death«-forslag. Jeg lo ikke godt, men satte pris på bruken av filmuttrykk og selvironi! Flink Bjarte!

Et Grey Album finnes visstnok allerede, og det skal til alt overmål være bra! Les mer her. Det finnes også en film som spinner på Bjartes forslag: Escape from It’s a Wonderful Life. Den gikk på Cinemateket i fjor, men jeg fikk dessverre ikke sett den.

Oppdatert poengtavle:

Anders 21 poeng
Nils 12 poeng
Espen 11 poeng
Tony 10 poeng
Bjarte 7 poeng
Sverre 5 poeng
Stine 3 poeng
Uldex 2 poeng
Stig 2 poeng
Frode 1 poeng
Stian 1 poeng

Ukens oppgave:

The Simpsons er som kjent full av festlige bifigurer. Hvilken er kulest? Begrunn gjerne svaret. Husk at du kan sende inn mange forslag. Du kan selvsagt også foreslå bifigurer som andre allerede har foreslått, men bruke en annen begrunnelse for figurens kuldom.

Konkurransene varierer i utforming og innhold, men vil alltid være sånn at dere skriver forslagene deres inn som kommentarer, og at vinnerne kåres av meg i neste ukes konkurranseinnlegg. Det er altså mulig å komme med forslag i en hel uke. Det beste forslaget hver uke får 5 poeng, det nest beste 3 poeng, det tredje beste 2 poeng og det fjerde beste 1 poeng. Hver uke vil det selvsagt følge med en oppdatert poengtavle. Vær obs på at det er forslaget som får poeng, ikke personen. Det vil si at én person kan komme med fire forslag og få alle de fire første plassene. Så her er det bare å smelle på med forslag. Hver uke vil vinneren selvsagt få heder og ære så det ljomer! I tillegg vil det hvert år kåres en vinner som får heder, ære, berømmelse og en premie på Sommerparty!