Forrige ukes vinnere er kåret: Andreas får 5 poeng for det høyst originale forslaget «Tall Guy» (det er noe spesielt med den høye fyren), Bjarte 3 poeng for «fasitsvaret» Groundskeeper Willie, Iversen 2 poeng for Gil, og Tony og Bjarte ett poeng hver for henholdsvis Comic Book Guy og Reverend Lovejoy.

Oppdatert poengtavle:

Anders 21
Espen 13
Nils 12
Tony 11
Bjarte 11
Sverre 5
Andreas 5
Stine 3
Uldex 2
Stig 2
Frode 1
Stian 1

Ukens oppgave:

I 2001 ga Kjetil Rolness ut boka Bakmålsordboka. Den er full av ord som er sammenslåinger av to norske ord som sammen skaper en ny betydning. Eksempler fra boka:

abortskjemt – forvendt med kunstig framkalte svangerskapsbrudd: «Laila er så abortskjemt at hun ikke fatter hvorfor graviditet er et problem.»
glemmebok – lite minneverdig litterær utgivelse: «Allerede tidlig om våren skjønner man at bokhøsten stort sett bestod av glemmebøker.»
diversemaker – en person som driver med mange (forskjellige) ting uten at noen ser store resultater.

Lag ditt eget «bakmålsord». Du må inkludere en definisjon av ordet, og gjerne bruke ordet i en setning. Husk at du kan komme med så mange forslag du vil.

Konkurransene varierer i utforming og innhold, men vil alltid være sånn at dere skriver forslagene deres inn som kommentarer, og at vinnerne kåres av meg i neste ukes konkurranseinnlegg. Det er altså mulig å komme med forslag i en hel uke. Det beste forslaget hver uke får 5 poeng, det nest beste 3 poeng, det tredje beste 2 poeng og det fjerde beste 1 poeng. Hver uke vil det selvsagt følge med en oppdatert poengtavle. Vær obs på at det er forslaget som får poeng, ikke personen. Det vil si at én person kan komme med fire forslag og få alle de fire første plassene. Så her er det bare å smelle på med forslag. Hver uke vil vinneren selvsagt få heder og ære så det ljomer! I tillegg vil det hvert år kåres en vinner som får heder, ære, berømmelse og en premie på Sommerparty!