Forrige ukes vinnere er kåret: Tony får 5 poeng for «Filmangst: Å føle en tomhet og higen etter å få se en film (gjerne når det har gått lang tid siden sist gang, f.eks. 3-4 dager).» Bjarte får 3 poeng for «Cola-kart: En oversikt over hvor man kan få kjøpt Coca Cola. Hendig å ha når man ankommer en ny by.» Tony får også 2 poeng for «Spedbarnsalder: Uttrykk som brukes på et tidsrom på 1 mnd til 1 år (vs. «mannsalder», som er på 30 til 33 år). F.eks. «Det tar en spedbarnsalder å gjennomføre PPU».», og Bjarte får 1 poeng for «Plantelov: En lov som omhandler hvor og når man kan plante ulike planter. «Unnskyld, men har De plantelov?»»

Interessant nok finnes det jo mange kart som ligner på Cola-kart, blant annet har jeg selv hatt (og brukt) Subway-kart og McDonald’s-kart når jeg har vært i Amerika. Og vi har jo alle følt på filmangsten. Ofte.

Oppdatert poengtavle:

Anders 21
Tony 18
Bjarte 15
Espen 13
Nils 12
Sverre 5
Andreas 5
Stine 3
Uldex 2
Stig 2
Frode 1
Stian 1

Ukens oppgave:

Skriv en tekst til dette blinkskuddet fra Agderposten:

Konkurransene varierer i utforming og innhold, men vil alltid være sånn at dere skriver forslagene deres inn som kommentarer, og at vinnerne kåres av meg i neste ukes konkurranseinnlegg. Det er altså mulig å komme med forslag i en hel uke. Det beste forslaget hver uke får 5 poeng, det nest beste 3 poeng, det tredje beste 2 poeng og det fjerde beste 1 poeng. Hver uke vil det selvsagt følge med en oppdatert poengtavle. Vær obs på at det er forslaget som får poeng, ikke personen. Det vil si at én person kan komme med fire forslag og få alle de fire første plassene. Så her er det bare å smelle på med forslag. Hver uke vil vinneren selvsagt få heder og ære så det ljomer! I tillegg vil det hvert år kåres en vinner som får heder, ære, berømmelse og en premie på Sommerparty!