Nå er det lenge siden det har vært noen updates fra livet mitt, det skyldes at jeg nå er inne i eksamensperioden, og derfor sitter og skriver og leser. Derfor har jeg ikke hatt tid til å skrive så mange blogginnlegg, noe som har tært kraftig på lageret mitt.

Anyway:

Forrige fredag var det spillekveld i Bjølsen. Det var gildt, vi spilte blant annet USA på boks og Master of Movies. Lørdagen etter var det henging hjemme hos meg, der hedersgjestene var Tomba, Ove og Kristian, som trille var på besøk i storbyen. På søndagen så Nils, Tomba og jeg alle åtte Halloween-filmene og grøsserklassikeren Black Christmas. Det var selvsagt en nydelig dag! Spesielt Tomba, som aldri før i sitt liv hadde sett mer enn to filmer på rad, viste seg å være et naturtalent når det gjelder å se mange filmer etter hverandre. Flink Tomba!

Stort sett hele denne uken har gått med til å jobbe med oppgaver. Det er ikke så gøy, men det må til. Jeg har dessverre ikke fått noen jobb enda, men det kan forandre seg i løpet av uken som kommer.

På fredag hadde jeg besøk av mine foreldre og et vennepar av dem. Det var selvsagt stas. På kvelden kom Tomba inn til Oslo nok en gang, og han, Nils og jeg lagde burgere og så Foxy Brown. I går, på lørdag, var vi i Frognerparken og grillet. Det var nydelig, se bilder nedenfor. Takk til Nils for glimrende fotografering!

Nå skal jeg straks på gudstjeneste i Bjølsen.

«Leif-Atle Heen, Fjellbirkeland»