Forrige ukes vinnere er kåret: Anders får 5 poeng for «måtte bygge ut veien til gården fordi pikken ble for stor.» Stein får 3 poeng for «Politianmeldte Mjåland hevder sauene liker den søte elskoven han gir dem». Espen får 2 poeng for «Adobe® Photoshop® software, the professional image-editing standard and leader of the Photoshop digital imaging line, delivers more of what you crave. Groundbreaking creative tools help you achieve extraordinary results!» Andreas får 1 poeng for «Agderposten var ute og tok flotte naturbilder… Irriterende gamling kom i veien!»

Oppdatert poengtavle:

Anders 26
Tony 18
Bjarte 15
Espen 15
Nils 12
Andreas 6
Sverre 5
Stine 3
Stein 3
Uldex 2
Stig 2
Frode 1
Stian 1

Ukens oppgave:

Siden dette er konkurranse nummer 10, er den litt spesiell. Den er inspirert av amerikansk auksjon, og lyder som følger:

Jeg har tenkt på et tall mellom 0 og 1000 (for eksempel 49). Dere skal legge igjen kommentarer til krampa tar dere, men den som (i dette eksempelet) legger igjen kommentar nummer 49 får 5 poeng, den som legger igjen nummer 48 3 poeng, nummer 47 2 poeng og nummer 46 1 poeng. Eller tilsvarende for kommentar nummer 512, 511, 510 og 509. Poenget er altså å legge igjen kommentar til rett tid. Selvsagt betyr det at én og samme person kan legge igjen 100 kommentarer og dermed lett få alle 11 poengene, så her gjelder det å være rask i avtrekkeren.

Det trenger ikke stå noe spesielt i kommentarfeltet, men alle kommer jo sannsynligvis til å lese det, så dette er en fin anledning til å si noe du ønsker å fortelle. For eksempel kan du fortelle hva favorittfilmen din er, hva du tenkt å gjøre i sommer, eller greie ut om hvorvidt ambivalensen er den postmoderne manns byrde. Eller det kan bare stå et punktum.

Hvis ingen kommer så høyt som til det tallet jeg har tenkt på, er det den/de som kommer nærmest som får poengene. Det er mulig å legge igjen kommentarer fram til og med onsdag 17. mai klokka 23.59.

Konkurransene varierer i utforming og innhold, men vil alltid være sånn at dere skriver forslagene deres inn som kommentarer, og at vinnerne kåres av meg i neste ukes konkurranseinnlegg. Det er altså mulig å komme med forslag i en hel uke. Det beste forslaget hver uke får 5 poeng, det nest beste 3 poeng, det tredje beste 2 poeng og det fjerde beste 1 poeng. Hver uke vil det selvsagt følge med en oppdatert poengtavle. Vær obs på at det er forslaget som får poeng, ikke personen. Det vil si at én person kan komme med fire forslag og få alle de fire første plassene. Så her er det bare å smelle på med forslag. Hver uke vil vinneren selvsagt få heder og ære så det ljomer! I tillegg vil det hvert år kåres en vinner som får heder, ære, berømmelse og en premie på Sommerparty!