Yeps!

Endelig er jeg ferdig med eksamensmappene mine. De leverte jeg i går, og de var på 60 sider til sammen. En god følelse. Siden jeg har jobbet så mye med dem, har det skjedd heller lite av interesse i det siste, men here goes:

Forrige uke jobbet jeg nesten utelukkende med mappene, men på tirsdagen begynte fotballsesongen igjen, det var skjønt. På onsdag var det fellesskapskveld i Bjølsen, og på torsdagen søkte jeg på fem jobber til: Persbråten, Grefsen, Ullern, Ulsrud og Oslo Handelsgymnasium. Til sammen har jeg nå søkt på elleve jobber, og hittil mottatt kun ett avslag som eneste tilbakemelding. Så sjansene er fremdeles tilstede, men jeg begynner å bli redd for at jeg ikke får jobb. Huff.

På lørdag skjedde det en del. Jeg la inn annonse på finndåttenno for bilstereoen jeg vant i FrokostQuiz klokka 04.00 natt til lørdag, og den ble godkjent og lagt ut på Finn 09.38. Allerede 13.15 fikk jeg melding fra en fyr som ville kjøpe den, og han kom faktisk og hentet den klokka 17.00 hjemme hos meg. Glimrende!


Pioneer

I mellomtiden hadde Gudmund vært oppe hos meg, også denne hendelsen var Finn-relatert, siden han nå skal selge sin kjære sykkel Sofie. Lykke til med det, Gudmund.


Sofie

På kvelden var Gudmund og jeg ute på Hard Rock Café med en gammel venn av oss, Gjerulf. Det var veldig hyggelig, siden vi ikke har sett ham på 6-7 år. Sydénskt! Maten på HRC var forresten meget god. Etterpå hooket vi opp med Anders2 og Audun, og vaset rundt på Lille Camino og Tullins sammen med noen flere.


Gjerulf

Jeg har tydeligvis blitt allergisk mot bjørkepollen eller noe. Kjipern. Heldigvis kunne både Vårt Land og Kjetil fortelle at denne sesongen har vært helt ekstrem, slik at mange som vanligvis ikke plages av allergi får problemer.

Jeg har også kjøpt en del bøker i det siste, nemlig 1001 Books You Must Read Before You Die, RollingStone The 500 Greatest Albums of All Time, 1001 Albums You Must Hear Before You Die, Power-Up: How Japanese Video Games Gave the World an Extra Life, The Ultimate History of Video Games og High Score! The Illustrated History of Electronic Games. Flott!

Dessuten tror jeg at jeg nå har fått en absolutt favorittsang: Don McLeans «American Pie», fra albumet med samme navn. Jeg har alltid misunnet Sverre, siden han har The Beatles’ «The Long and Winding Road» fra Let It Be som klar favoritt. Men nå har jeg altså en selv også. Hurra. Resten av American Pie er riktignok ikke spesielt bra, dessverre.