Forrige ukes vinnere er kåret: Tallet jeg tenkte på var 227. Det var altså ingen som nådde helt opp. Det var som kjent kommentarer fram til 23.59 på 17. mai som ble godkjent, og dermed soper Andreas inn alle 11 poengene. Tony var ti minutter for sent ute.

Anders 26
Tony 18
Andreas 17
Bjarte 15
Espen 15
Nils 12
Sverre 5
Stine 3
Stein 3
Uldex 2
Stig 2
Frode 1
Stian 1

Ukens oppgave:

Lag ei «Topp 3»-liste. Du velger tema selv. Det kan være «Topp 3 byer med rare navn», «Topp 3 overvurderte bøker», «Topp 3 ting som gjorde at 60-tallet var bra», «Topp 3 høydepunkter i Brødrene Dal-seriene», «Topp 3 idrettsprestasjoner» osv. Husk at du kan benytte deg av muligheten til å legge inn linker for å vise til bilder, videoklipp eller tekstmateriale som er relatert til lista di. Lista kan være morsom, seriøs eller midt imellom. Du kan komme med så mange forslag i så mange kategorier som du vil.

Konkurransene varierer i utforming og innhold, men vil alltid være sånn at dere skriver forslagene deres inn som kommentarer, og at vinnerne kåres av meg i neste ukes konkurranseinnlegg. Det er altså mulig å komme med forslag i en hel uke. Det beste forslaget hver uke får 5 poeng, det nest beste 3 poeng, det tredje beste 2 poeng og det fjerde beste 1 poeng. Hver uke vil det selvsagt følge med en oppdatert poengtavle. Vær obs på at det er forslaget som får poeng, ikke personen. Det vil si at én person kan komme med fire forslag og få alle de fire første plassene. Så her er det bare å smelle på med forslag. Hver uke vil vinneren selvsagt få heder og ære så det ljomer! I tillegg vil det hvert år kåres en vinner som får heder, ære, berømmelse og en premie på Sommerparty!