Forrige ukes vinnere er kåret: Iversen får 5 poeng for sitt «Stinta-lærere»-forslag, Tony får 3 poeng for sitt «Gobi»-forslag, Gjerulf får 2 poeng for sitt «-krati»-forslag, og Tony og Iversen får hvert sitt poeng for «liste»-forslag og «steder å spille fotball», henholdsvis.

Anders 26
Tony 22
Espen 21
Andreas 17
Bjarte 15
Nils 12
Sverre 5
Stine 3
Stein 3
Uldex 2
Stig 2
Gjerulf 2
Frode 1
Stian 1

Ukens oppgave:

Skriv en tekst til dette blinkskuddet fra Agderposten:

Konkurransene varierer i utforming og innhold, men vil alltid være sånn at dere skriver forslagene deres inn som kommentarer, og at vinnerne kåres av meg i neste ukes konkurranseinnlegg. Det er altså mulig å komme med forslag i en hel uke. Det beste forslaget hver uke får 5 poeng, det nest beste 3 poeng, det tredje beste 2 poeng og det fjerde beste 1 poeng. Hver uke vil det selvsagt følge med en oppdatert poengtavle. Vær obs på at det er forslaget som får poeng, ikke personen. Det vil si at én person kan komme med fire forslag og få alle de fire første plassene. Så her er det bare å smelle på med forslag. Hver uke vil vinneren selvsagt få heder og ære så det ljomer! I tillegg vil det hvert år kåres en vinner som får heder, ære, berømmelse og en premie på Sommerparty!